Despre noi

AcasăDespre noi

Rot Design

Your Design Store

Rot Design este o companie care distribuie produse pentru amenajarea oricărui spațiu interior. 

Intenția noastră e de a le oferi clienților noștri tot sprijinul necesar în vederea achiziționării produselor oferite de noi, prin ușurarea procesului de cumpărare, livrarea corespunzătoare, diversitatea metodelor de plată dar și disponibilitatea echipei noastre în ceea ce privește consultanța. 

Știm că uneori, alegerea mânerelor sau a butonilor de uși poate să fie destul de dificilă, tocmai de aceea ți-am pregătit un scurt chestionar care să te ajute să identifici opțiunile ideale în funcție de cromatica si designul spațiului, dar si de modelul ușii de interior pe care ai ales-o. Însă, nu doar alegerea mânerelor poate fi complicată, de aceea îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări legate de ușile oferite de noi, dar si de sistemele de glisare sau acces. Totodată, te invităm să te inspiri din articolele noastre din secționea ROT Blog și să ne urmărești clipurile video din secțiunea ROT Videos pentru a-ți ușura procesul de montare a produselor.

Suntem o echipă de oameni tineri, creativi care te invită în spațiul nostru virtual pentru a găsi produsele pe gustul tau, dintr-o gamă diversă, potrivită pentru un design modern, clasic sau minimalist. Te așteptăm si pe paginile noastre de social media, pentru a-ți oferi o doză adițională de inspirație. Iar pentru că sediul nostru se află în Cluj-Napoca, chiar dacă produsele noastre sunt distribuite exclusiv online, însă consideri că preferi să ai o discuție față în față cu noi, te rugăm să ne contactezi pe email pentru a stabili o întâlnire.

dp 02 rot
Nu am putut să vă abonăm la Newsletter. Vă rugăm să încercați din nou.
Te-ai abonat cu succes la Newsletterul nostru.

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul nostru și primești un cupon cu 5% reducere la prima comandă. 

Nu am putut să vă abonăm la Newsletter. Vă rugăm să încercați din nou.
Te-ai abonat cu succes la Newsletterul nostru.

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul nostru și primești un cupon cu 5% reducere la prima comandă. 

Coș
Sau

Înregistrare

A password will be sent to your email address.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Categorii de produse
Urmărește-ne: