Politică de rambursări și returnări

AcasăPolitică de rambursări și returnări

Politica de rambursări și returnări

Dacă ați cumparat un produs online, aveți de asemenea dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului.

Cum procedezi?

Trimite solicitarea de retur/schimb pe e-mail la office@rotdesign.ro cu numele complet, nr comandă și motivul returului împreună cu formularul de retur pe care îl poți descărca de aici.

Sau completează formularul de retur online aici

Contactați orice firmă de curierat doriți (nu posta!), achitați transportul (transportul este achitat de noi numai în cazul în care produsul ajunge defect sau vă trimitem un alt produs decat cel comandat) și trimiteți coletul la adresa noastra specificată mai jos.Formularul de retur trebuie trimis o data pe email către noi: office@rotdesig.ro și trebuie de asemenea pus și în coletul pe care îl returnați.

Strada Augustin Presecan, Nr. 4, Ap. 8, Cluj Napoca 400058, România, tel: 0755046809

Transferul banilor se realizează în maxim 14 zile calendaristice, din momentul în care produsul a ajuns la noi.
Clienții care nu sunt multumiți de produs îl pot returna cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care sunt deteriorate, nu conțin etichetele inițiale sau nu sunt în ambalajul original. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris catre adresa de e-mail office@rotdesign.ro, unde vor specifica urmatoarele:

– produsul/produsele pe care doresc să le returneze
– motivul returului

Pentru a valida situația de retur, va rugăm sa respectați urmatoarele:
• Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
• Nu pot fi returnate conform legii urmatoarele produse: produse deteriorate intenționat, produse cu metale sau cristale lipsă, produse purtate.
• Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
• Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
• Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea (un nou produs, voucher cadou sau transport gratuit).

În cazul în care produsul este, totuși, returnat cu urme de deteriorare (pe care nu le-ați anuntat), ne rezervam dreptul sa refuzam returnarea banilor sau sa facem returnarea parțiala a plății + alte costuri de transport inițial. (taxa pentru readucerea în stadiul inițial al produsului)

Returnarea platilor prin transfer bancar, se face tot prin transfer bancar, în același cont!

În cazurile în care vi s-a livrat un produs diferit, incomplet sau neconform; dacă vă regasiți în unul din aceste cazuri menționate vă recomandăm sa ne contactați imediat prin email la office@rotdesign.ro atasând și poze relevante cu problema constatată. Costul de transport pentru retur este suportat de noi numai în cazurile menționate în acest paragraf (daca s-a livrat un produs diferit, incomplet sau neconform).

Obligaţiile care revin profesionistului în cazul retragerii conform ord 34/2014

(1) Profesionistul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu art. 11.

(2) Profesionistul rambursează sumele menţionate la alin. (1) folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.

(3) Fără a aduce atingere alin. (1), profesionistul nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de profesionist.

(4) Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, în cazul contractelor de vânzare, profesionistul poate amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către profesionist, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Nu am putut să vă abonăm la Newsletter. Vă rugăm să încercați din nou.
Te-ai abonat cu succes la Newsletterul nostru.

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul nostru și primești un cupon cu 5% reducere la prima comandă. 

Coș
Sau

Înregistrare

A password will be sent to your email address.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Categorii de produse
Urmărește-ne: